Lider Logo
AnaSayfa
Yazılımlarv
Yazılım İndirme
Teknik Destekv
İletişimv
Firmamızv
Diğerv
| Gezinti Bağlantılarını Atla    
Haber
8.01.2011
LiTop (Lider Arazi Toplulaştırma) yazımının sunumu yapıldı.
        Lider Arazi Toplulaştırma (LiTop) yazılımın sunumu Tarım Reformunun Genel Müdürlüğünün Kamulaştırma Toplulaştırma ve Dağıtım Dairesi Başkanlığı Arazi Toplulaştırma Projelerinin Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı da 16.12.2010 tarihinde yapıldı.

       Sunumda baştan sona hızlı bir şekilde arazi toplulaştırma uygulaması anlatıldı. Tarım Reformunun AT Raporları dinleyeciler tarafından, bir iki tıklama ile çıktı alınabilmesi yönünden çok beğenildi. Ayrıca bir çok işlemi yazılımın basit bir hale getirmeside çok beğenildi.

        Kamulaştırma, Toplulaştırma ve Dağıtım Dairesi Başkanı Dr. Gürsel KÜSEK Arazi Toplulaştırma uygulaması yapan firmaların bu tür yazılımlara destek vermesini, denemelerini sektör açısından yararlı olacağını ifade ettti. Ayrıca  bu tür yazılımların geliştirme sürecinin uzun sürdüğünü ve AR-GE maliyetlerinin yüksek olduğunu ve sektörde pek fazla arternatif olmadığınıda ifade etti.

        Sunumdan sonra dinleyicilerin düşünceleri basit, hızlı ve kolay bir arazi toplulaştırma yazılımı gördüklerini ve bu yazılımın arazi toplulaştırma uygulamalarını çok kolaylaştıracağını ve sektördeki yazılım açığını kapatacağını ifade ettiler.

        Katılımcılara LiTop (Lider Arazi Toplulaştırma) yazılım broşürü ve demo cd si dağıtıldı.

Sunumdan fotoğraflar....












 
Arama
Ara
Üye
Giriş
Yeni Üye Kayıt
Şifremi Unuttum !
Gizlilik Sözleşmesi Kullanım Kuralları
www.lider.gen.tr  -  www.lideryazilim.com.tr  -  www.lideryazilim.com